Cautare

568 de rezultate pentru "cristina bauer" (2.70 secunde)
Nu am avut timp si am venit în ultima zi", a spus Oana Cristina Marciu din Craiova. Alt locuitor al urbei a sustinut ideea ca depunerea declaratiilor nu reprezinta o forma de control al veniturilor.
Nu am avut timp si am venit în ultima zi", a spus Oana Cristina Marciu din Craiova. Alt locuitor al urbei a sustinut ideea ca depunerea declaratiilor nu reprezinta o forma de control al veniturilor.
Pe Pilonul III activeaza ING Asigurari de Viata (ING Clasic, ING Optim), Allianz-Tiriac Pensii (AZT Moderato, AZT Vivace), Aviva Asigurari de Viata (Pensia Mea), BCR Asigurari de Viata (BCR Prudent) si OTP Garancia Asigurari (OTP Strateg).Cristina CHICOS
Directorul general al Protan, Cristina Miu a declarat ca ti in conditiile in care societatea mai detine doua statii de prelucrare a deteurilor de natura animala la Dej ti Codlea totuti acestea nu au capacitatea de a prelucra in intregime cantitatea de deteuri stranse pana in acest moment, de la inchiderea unitatii de la Popetti Leordeni a Protan.
UGIR-1903 cuprinde peste 60 de federatii si organizatii patronale de ramura si are filiale în fiecare judet si organizatii la nivelul celor opt regiuni de dezvoltare.Cristina CHICOS
UGIR-1903 cuprinde peste 60 de federatii si organizatii patronale de ramura si are filiale în fiecare judet si organizatii la nivelul celor opt regiuni de dezvoltare.Cristina CHICOS
Compartimentul de vanzari "Terra Residence" nu isi face probleme in ceea ce priveste aceste reglementari, datorita fluxului din ce in ce mai ridicat al clientilor cu potential financiar ridicat, fara a se mai lovi de peretii pe care urmeaza sa ii ridice BNR", a spus Cristina Enache.
"Printr-un ordin intern din 2008, orice decizie in privinta unor creante mai mari de zece milioane de lei trebuie avizata de ANAF", a declarat Cristina Guranoiu, sefa compartimentului juridic al DGFP Dolj.
Foarte multi au intrerupt contractele Casco", a spus, la randul sau, Cristina Serban, reprezentanta Unita. Alti asiguratori sustin ca resimt mai putin efectele deoarece au un portofoliu de clienti mai putin afectati de criza.
Cristina Samoila. Asta intrucat, spun surse din Prefectura judetului Constanta, actualul sef al Casei de Pensii ar avea o atitudine "nepotrivita" si, oricum, mai spun reprezentantii Prefecturii, el va fi schimbat din functie zilele urmatoare.
Trebuie inceput cu un cont curent, transformat apoi in pachetul de cont curent si poate intr-un cont de economii", a spus directoarea executiva de retail a BCR Dolj, Cristina Ciovica.
Consilierii au obtinut si consimtamantul membrilor familiei profesorului Ion Constantinescu - sotia, Silvia Constantinescu, si fiicele Cristina Sandoi si Daniela Carmen Lantos.
Grupul este alcatuit din societatea de constructii si dezvoltari imobiliare Vectra Construct (condusa de Ion Mares, administrator si Cristina Moise, unic asociat), compania imobiliara Vectra Imobiliare (controlata de Anica Vacarasu si Mihai Ionut Bucur) si firma producatoare de beton Vectra Betoane si Agregate (controlata de Ion Mares, in calitate de administrator si Gabriel Moise si Adrian Rosu, ca asociati).
Numai ca, pe lista datornicilor semnata de Cristina Calintaru, directorul economic al ANR si afisata pe site-ul oficial al Autoritatii Navale Romane, Tehnoton SA Iasi figura cu o datorie de 2.
La randul ei, Cristina Draghici (foto), administrator al societatii Decontex SRL Constanta (membra a PIMM) a specificat ca aceasta firma lanseaza proiectul de Standarde Contabile-Expertiza Europeana, proiect finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.
Iulian Mantescu, presedintele Federatiei Mecanicilor de Locomotiva, a declarat dupa intalnire ca urmeaza sa fie disponibilizati 1.400 de angajati de la CFR Calatori, intre 800 si 1.000 de la CFR Infrastructura si 8.500 de la CFR Marfa. Cristina Clopot
Cristina Simion, Managing Director la Edipresse, a oferit participantilor regulile de baza pe care acestia trebuie sa le respecte pentru ca un subiect de CSR sa fie preluat de mass media:
Cristina Bazavan a publicat un articol cu titlul "Moartea unui ziar", pe blog, despre disparitia Cotidianului, pe care il puteti citi in continuare.
Aceasta asociere este dedicata promovarii exclusive a Creditului Ipotecar oferit de banca", a declarat Cristina Bold, Director de Comunicare, Millennium Bank Romania.
Cristina Horvat publica in cotidianul.ro articolul intitulat "Cu foarfeca. Grigore Cartianu, ziaristul agramat", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com